Gazduire ieftina, dar buna...



Din pacate nici pana azi, in Romania, nu gasesti un serviciu de webhosting rezonabil.  Asa suntem noi, romanii... cand vine vorba de business: iti luam banii, dar dupa o vreme uitam sa onoram obligatiile contractuale. Iar partea cu judecata... s-ar putea ca firma de gazduire sa intre in faliment pana castigi procesul. Daca mai adaugi si costurile cu instanta... o sa intelegi ca ai fost un idiot, ca ai pierdut timp si bani ca fraieru'.

Pentru proiectele personale am hostingul asigurat de TMD Hosting. In mai mult de 15 ani m-am plimbat pe la majoritatea marilor provideri de web hosting, din toata lumea. Imi place la ei ca platesc in functie de nevoi si pot upgrada oricand (ba mai am si suport). In plus de asta... nu am limitarile din Romania referitor la traffic si spatiu de stocare. Ca sa nu mai zic de CPU si RAM...

Sunt mai flexibili, mai bine mulati pe nevoile clientilor. Nevoi care in timp cresc si poti sa iti upgradezi cererile de resurse pentru a-ti tine website-ul functional. Iar aici nu ma refer doar la pachete de shared hosting, ci si la oferte ce tin de cloud, VPS si servere dedicate. Chiar mai mult de atat.

Desigur, cei care se ghideaza ca zombies, strict dupa pret... vor ramane cu "pretu-n mana". Cei mai educati vor cumpara servicii (ce includ beneficii), nu preturi..

In general pretul reflecta ce cumperi si niciun om normal la cap nu va avea pretentia sa obtina pentru cativa dolari pe luna ce de obicei se ofera la sute sau mii de dolari.

ps: da, e link de afiliere, iar daca esti orgolios si crezi ca iau bani din carca ta, atunci sterge cooki-urile din browser. Dar daca apreciezi ca ti-am impartasit de unde folosesc eu gazduire pentru proiectele personale si te-am scutit de efort, timp si bani irositi... atunci iti multumesc!

Comentarii