Despre

De ce zombificatu'?

Zombificatu' in loc de indoctrinatu' sau creieru' spalat.

Chiar daca toata lumea stie cum arata un zombi "cinematografic", in realitate el arata exact ca tine, ca mine, exact ca toti ceilalti oameni din societate. Stiu ca negi, ca zombi ala de-l stiai tu arata altfel, e murdar, merge cu mainile intinse si n-are creier, dar... asta e din cauza ca asa ai fost indoctrinat zombificat.

Hoardele de zombi din filme reproduc cu fidelitate hoardele "civilizate" in care traim. Instinctele mortilor vii reproduc uimitor reactiile isterizate ale indivizilor ce compun societatea lumii "moderne".

Tot negi? Vrei sa spui ca mass-media nu te-a facut sa dai navala in supermarketuri, sa-ti faci provizii la inceputul pandemiei Covid-19? Sau ca pe perioada starii de urgenta ai preferat sa nu urmaresti stirile TV, dedicand in schimb acel timp lecturarii unor carti sau unor activitati personale? Sau ca nu te-ai ingrijorat ori isterizat referitor la viitorul locului tau de munca? Ca an de an nu cumperi exagerat de Craciun, Paste si alte zile speciale? Ca nu pui botu' la bagat mana in buzunar de Halloween, Valentine's Day, Dragobete, 1 martie, 8 martie si alte ocazii? Ca nu te trezesti dimineata, cam la aceeasi ora, pentru a urma un program fix, zi de zi, ce include rutine si numeroase subrutine ce dicteaza tot ce faci? Inclusiv nevoile de baza se supun unui program pe care incerci sa il urmezi strict, ca doar esti un om civilizat zombificat.

De cand te-ai nascut ai fost indoctrinat zombificat sa urmezi tot felul de rutine, iar totul, pana si moartea ta se va supune unor rutine... Cu alte cuvinte... nu prea mai ai loc si timp sa gandesti cu mintea ta... care a inceput sa se atrofieze inca din primii ani de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.